Δίχως τέλος η οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα - Υπέστη έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου

Δίχως τέλος η οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα - Υπέστη έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου

Δεν έχει τέλος η οικογενειακή τραγωδία που πλήττει την οικογένεια των κυνηγών στην Άρτα,καθώς μετά το θάνατο ενός 33χρονου από τις σφαίρες του ανιψιού του και τον αυτοπυροβολισμό του 16χρονου, ο πατέρας του παιδιού, το οποίο παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση, έπαθε έμφραγμα.

Στο ίδιο νοσοκομείο πατέρας και γιος
Λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του, ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο του γιου του, ο πατέρας του 16χρονου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Η κατάσταση του πατέρα κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο και ο ίδιος ο 16χρονος για τον οποίο οι γιατροί εκτιμούν θα κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Στο μεταξύ, σε άλλο θάλαμο, νοσηλεύεται και η μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τραγωδίας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του 16χρονου
Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας, μετά τον αυτοπυροβολισμό του, εξέδωσε ο Συντονιστής Διευθυντής της, Χριστόδουλος Ναθαναήλ.

«Η κατάσταση του 16χρονου ασθενή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γ. Ν. Άρτας σήμερα είναι σταθεροποιημένη. Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση των πνευμόνων ικανοποιητική.

Προβλέπεται να παραμείνει σήμερα σε καταστολή και εάν η εξέλιξη της υγείας του συνεχίσει να είναι καλή από αύριο θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του ασθενούς», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ