Δίκη Άλκη Καμπανού: Αποχώρησαν προσωρινά από την αίθουσα οι γονείς του – «Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας»

Δίκη Άλκη Καμπανού: Αποχώρησαν προσωρινά από την αίθουσα οι γονείς του – «Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας»

Αποχώρησαν προσωρινά από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι γονείς του άτυχου 19χρονου, για να μην ακούσουν τις σκληρές λεπτομέρειες από την ιατροδικαστή Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Ειδικότερα, αυτήν την ώρα, ενώπιον του δικαστηρίου βρίσκεται, για να καταθέσει, η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, ιατροδικαστής Λήδα Καλλιόπη Κοβάτση, η οποία διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του άτυχου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η ιατροδικαστής, αφού ορκίστηκε, γύρισε προς τους γονείς του Άλκη Καμπανού και τους συμβούλευσε να αποχωρήσουν από την αίθουσα, για να μην ακούσουν τις σκληρές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του παιδιού τους.

«Ως μάνα, συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα, δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα», είπε η ιατροδικαστής.

«Δεν ήρθε εδώ ως μητέρα ή συμπεθέρα»

Στη συνέχεια, οι γονείς του Άλκη Καμπανού αποχώρησαν από την αίθουσα, με τη συνήγορο ενός εξ των 12 κατηγορούμενων, Κική Μπακιρτζίδου, να εκφράζει την αντίθεσή της στη συμβουλή της Λήδας – Καλλιόπης Κοβάτση.

«Η κ. Κοβάτση δεν έχει έρθει εδώ ούτε ως μητέρα, ούτε ως συμπεθέρα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες», επισήμανε.

Αμέσως επικράτησε ένταση στην αίθουσα. Ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, απάντησε στην Κική Μακιρτζίδου πως «δεν το ξανακούσατε, γιατί τέτοιο έγκλημα δεν έχει ξαναγίνει».

Ωστόσο, η δίκη συνεχίζεται αυτήν την ώρα, με την κατάθεση της Λύδας – Καλλιόπης Κοβάτση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ