Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δεν τον χτυπήσαμε» – Αρνούνται τις κατηγορίες οι 12 - Τι κατέθεσαν

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δεν τον χτυπήσαμε» – Αρνούνται τις κατηγορίες οι 12 - Τι κατέθεσαν

Όλοι κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, έχοντας σκυμμένο το κεφάλι


Αρνούνται όλες τις κατηγορίες οι 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δικάζονται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό άλλων δύο φίλων του, στο περιστατικό ακραίας οπαδικής βίας που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με το Grtimes, όλοι κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, έχοντας σκυμμένο το κεφάλι.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ύστερα από σχετική ερώτηση της προέδρου της έδρας, οι κατηγορούμενοι ανέφεραν ότι αρνούνται τις κατηγορίες.

Επισήμαναν ότι ήταν παρόντες, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι λυπούνται για την απώλεια του 19χρονου. Ένας παραδέχτηκε ότι χτύπησε έναν από τους υπόλοιπους φίλους του, αλλά δεν ακούμπησε τον Άλκη.

Άλλος ένας κατηγορούμενος σημείωσε ότι έκανε μόνο τον «ταξιτζή», μεταφέροντας, με το ΙΧ αυτοκίνητο του , τρεις συγκατηγορούμενους του.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται για τις εξής πράξεις:

• Άπαντες για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του ‘Αλκη) και σε απόπειρα (στην περίπτωση του πρώτου τραυματισμένου νεαρού), από κοινού,
• Ένας εξ αυτών για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στην συγκεκριμένη πράξη,
• Άπαντες για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ