Ανατροπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Απορρίφθηκε το αίτημα παραίτησής του από την έφεση - Ορίζονται νέοι συνήγοροι αυτεπαγγέλτως

Ανατροπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Απορρίφθηκε το αίτημα παραίτησής του από την έφεση - Ορίζονται νέοι συνήγοροι αυτεπαγγέλτως

«Όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στην παραίτηση από την έφεση που κατέθεσε ο 35χρονος καταδικασμένος συζυγοκτόνος στην υπόθεση των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκρινε ότι η παραίτηση από την έφεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν έχει έννομα αποτελέσματα και την απέρριψε.

Η δίκη θα συνεχιστεί με το δικαστήριο να διορίζει δύο συνηγόρους από τον κατάλογο στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Ο 35χρονος δε μετήχθη από τις φυλακές στο δικαστήριο.

Τι είπε ο εισαγγελέας

Νωρίτερα να συνεχιστεί η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Εφετείο είχε ζητήσει ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, μετά την επίσημη ανακοίνωση της δικηγόρου του πως παραιτείται από την έφεση. Ο εισαγγελέας της έδρας, παίρνοντας λόγο, υποστήριξε ότι στο παρόν στάδιο, αυτό δεν είναι εφικτό.

«Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικασιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί» είπε ο εισαγγελέας.

Παράλληλα, η συνήγορος του πιλότου γνωστοποίησε πως παραιτείται μαζί με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, τον έτερο συνήγορο, από την υπεράσπισή του. Να συνεχιστεί η δίκη ζήτησε και η πλευρά της Καρολάιν Κράουτς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ