Δίκη Χρυσής Αυγής : Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα.

Δίκη Χρυσής Αυγής : Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα.

Η βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα διατάχθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας καθώς δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο παρά το γεγονός ότι έχει κλητευθεί κανονικά.

Με αίτημα της υπεράσπισης και σύμφωνη εισαγγελική πρόταση το δικαστήριο αποφάσισε τη βίαιη προσαγωγή της μάρτυρος για την συνεδρίαση της 3ης Φεβρουαρίου 2023.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας κατέθεσε η αστυνομικός, Αγγελική Λεγάτου, η οποία το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έλαβε εντολή να μεταβεί στην καφετέρια Κοράλλι. Η μάρτυρας περιέγραψε στην κατάθεση της πως όταν έφτασαν στην καφετέρια Κοράλλι, είδαν κατά μήκος της Τσαλδάρη 40-50 μαυροφορεμένα. Κάποια άτομα περίπου 20 άρχισαν να τρέχουν προς την Τσαλδάρη, τα ακολούθησαν, σταμάτησαν στο 62 και τσακώνονταν. Τότε η αστυνομικός και ο συνάδελφος έπιασαν τον Παύλο Φύσσα. Ο μουσικός σήκωσε την μπλούζα, τους έδειξε το τραύμα και τους είπε ότι ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωσε.

«Δεν είχαμε οπτική επαφή, φορούσαμε τα κράνη μας, φωνάξαμε να σταματήσουν, δε μας άκουσαν, τραβήξαμε πίσω εντελώς τυχαία τον Φύσσα και τότε μας είπε ότι τον είχε μαχαιρώσει και σήκωσε τη μπλούζα και μας έδειξε το τραύμα. Ο Ρουπακιάς είχε πάει στο αυτοκίνητο του να φύγει και τον πρόλαβαν οι συνάδελφοι» κατέθεσε η μάρτυρας.

Η μάρτυρας δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από την πρόεδρο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σχετικά με το πως ενήργησε εκείνο το βράδυ με την αστυνομικό να απαντά πως δεδομένων των συνθηκών εκείνη και οι συνάδελφοι της έπραξαν το καλύτερο δυνατόν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ