Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει ο στενός φίλος του Παύλου Φύσσα - Είχε κάνει λόγο για οργανωμένη επίθεση

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει ο στενός φίλος του Παύλου Φύσσα - Είχε κάνει λόγο για οργανωμένη επίθεση

Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας με την κατάθεση του πιο στενού φίλου του Παύλου Φύσσα και του ανθρώπου που είδε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή της δολοφονίας του.

Οργανωμένη επίθεση

Ο εν λόγω μάρτυρας στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε περιγράψει στην κατάθεση του μία επίθεση οργανωμένη και στοχευμένη από τη Χρυσή Αυγή, με έναν δράστη ο οποίος ήξερε που κατευθυνόταν και «ήθελε να σκοτώσει τον Παύλο».

Το δικαστήριο έχει αρχίσει την αποδεικτική διαδικασία από τις 7 Οκτωβρίου 2022, εξετάζοντας τους μάρτυρες που σχετίζονται με την ανθρωποκτονία του 33χρονου μουσικού τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Κερατσίνι.

Ήδη στο δικαστήριο έχει καταθέσει η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του, Μάγδα, ο πατέρας του, Παναγιώτης και η αδελφή του, Ειρήνη, ένας ακόμα φίλος του μουσικού, που ήταν στην παρέα του, το βράδυ της δολοφονίας του κι ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που βρισκόταν στο σημείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ