Δίκη Φιλιππίδη: «Προσπάθησε να ασελγήσει και να της κατεβάσει το κολάν» -Τι κατέθεσε ο πατέρας καταγγέλλουσας

Δίκη Φιλιππίδη: «Προσπάθησε να ασελγήσει και να της κατεβάσει το κολάν» -Τι κατέθεσε ο πατέρας καταγγέλλουσας

Με την κατάθεση του πατέρα της δεύτερης καταγγέλλουσας συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η κατάθεση στενής φίλης της καταγγέλλουσας, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό στο καμαρίνι του.

Η μάρτυρας, την ώρα που οι συνήγοροι υπεράσπισης της υπέβαλλαν ερωτήσεις, έστρεψε το βλέμμα της στον ηθοποιό και του απευθύνθηκε, λέγοντας «κύριε Φιλιππίδη, λυπάμαι». Εκείνος της απάντησε «κι εγώ», ενώ σχεδόν ταυτόχρονα τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη καταγγέλλουσα, εμφανώς αναστατωμένες, αποχώρησαν από τη δικαστική αίθουσα.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ολοκληρώθηκε η κατάθεση της γυναίκας και στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος κατέθεσε ότι έμαθε για την υπόθεση όταν οι καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Μάρτυρας για Πέτρο Φιλιππίδη: Προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της, της κατέβασε το κολάν

«Πριν από έναν χρόνο ξεκίνησε μια διαδικασία. Έβλεπα από την τηλεόραση αυτά που γινόντουσαν. Πήρα την κόρη μου ότι ο κ. Φιλιππίδης έχει θέματα. Και μου είπε ότι είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα. Έχω πάρει δικηγόρο. Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δεν μου άρεσε. Όχι της κόρης μου, όλη η ιστορία. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό, την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» ανέφερε.

Ο μάρτυρας είπε πως ένας φίλος του μεσολάβησε ώστε η κόρη του να γνωριστεί με τον ηθοποιό και να συναντηθούν στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας.

Προέδρος: Τι σας είπε για τον ρόλο στο θέατρο;
Μάρτυρας: Είχε γυρίσει ενθουσιασμένη, αλλά μετά από κάποιο διάστημα είπε ότι δεν τον πήρε τον ρόλο.
Πρόεδρος: Σας είπε για ποιον λόγο δεν την πήραν;
Μάρτυρας: Όχι. Ήταν στεναχωρημένη, μελαγχολική, αντιδρούσε παράξενα. Πήγαινε να πάει κάπου και επέστρεφε σπίτι. Απευθύνθηκα σε έναν ψυχίατρο συνάδελφο για να τη βοηθήσει. Την εξέτασε και της έδωσε αντικαταθλιπτικό. Το πήρε περίπου 3 μήνες. Για να τη βοηθήσω την έστελνα με μια φίλη μου να βλέπει παραστάσεις στην Επίδαυρο. Εκεί γνωρίστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη. Αυτός ήθελε να κάνει μια παράσταση με νέους ηθοποιούς. Τους είπα ότι θα αναλάβω ως παραγωγός το concept. Κι έτσι έγινε.

Ο μάρτυρας ρωτήθηκε για το τι του ανέφερε η κόρη του σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση που καταγγέλλει: «Μου είπε ότι προσπάθησε να ασελγήσει. Ότι προσπάθησε να της κατεβάσει το κολάν. Εκείνη αντέδρασε. Μου είπε ότι ήταν στιβαρός και της άφησε μελανιές στο σώμα».

Προέδρος: Σας είπε αν ο κατηγορούμενος προσπάθησε να επηρεάσει την καριέρα της στην τηλεόραση;
Μάρτυρας: Μου είπε ότι την ενοχλούσε από το τηλέφωνο σεξουαλικά. Μου είπε ότι της είπε «εγώ κάνω ό,τι θέλω, δεν θα ξαναβγείς στο Μega, αν αλλάξεις γνώμη θα δεις τι θα κάνω». Αυτό πάει να πει ότι της είπε πως «την καριέρα σου όσο περνάει από μένα δεν θα τη δεις ποτέ».
Πρόεδρος: Η σχέση σας με την κόρη σας εκείνη την περίοδο;
Μάρτυρας: Ήταν πολύ καλές οι σχέσεις μας.
Πρόεδρος: Γιατί δεν σας το είπε το 2010;
Μάρτυρας: Ντρεπόταν για αυτό που της συνέβη και για το επάγγελμά της. Δεν ήθελε να υποβιβάσει τον χώρο της. Αν μου το έλεγε, το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να την πάρω από αυτόν τον χώρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS