Δίκη Χρυσής Αυγής: Η πρόεδρος του Δικαστηρίου αμφισβήτησε την Εισαγγελέα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η πρόεδρος του Δικαστηρίου αμφισβήτησε την Εισαγγελέα

Με την έναρξη της διαδικασίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής για την αναστολή των ποινών που που πρότεινε χθες η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου για τους καταδικασθέντες, η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη με μια πολύ σοβαρή τοποθέτηση αμφισβήτησε την αλήθεια των λεγομένων της.

Όπως μετέδωσε από το Εφετείο η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, η πρόεδρος εξήγησε ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός της εισαγγελέως ότι όλοι οι καταδικασθέντες, εκτός του Μιχαλολιάκου, έχουν λευκό ποινικό μητρώο κι αναφέρθηκε σε καθείρξεις και ποινές που έχουν επιβληθεί για άλλες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα για ληστείες. Επιπλέον έψεξε την εισαγγελέα για την επιχειρηματολογία που είχε χθες ότι δεν πρόκειται να τελέσουν νέα αδικήματα, επειδή η Χρυσή Αυγή έχει διαλυθεί. 

Έτσι, ζήτησε από την εισαγγελέα να τοποθετηθεί εκ νέου για τα θέματα των αναστολών των ποινών και δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η εισαγγελέας αναληθώς πρότεινε προς το δικαστήριο ότι ο Ιωάννης Λαγός δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους, αναφερόμενη η πρόεδρος σε δικαστικές αποφάσεις που πιστοποιούν ότι ο ευρωβουλευτής είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους.

Με λίγα λόγια, η πρόεδρος με τις επισημάνσεις της αυτές έθεσε θέμα μείζονος αξιοπιστίας της εισαγγελέως.        

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ