Δημητρακόπουλος για Φιλιππίδη: Δεν μπορεί να κάτσει στο εδώλιο για σοβαρούς λόγους υγείας, έχασε 25 κιλά

Δημητρακόπουλος για Φιλιππίδη: Δεν μπορεί να κάτσει στο εδώλιο για σοβαρούς λόγους υγείας, έχασε 25 κιλά

Δεν παρέστη στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν κάθεται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορούμενου για λόγους υγείας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκ των τριών συνηγόρων του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δηλώνοντας παράλληλα πως ο εντολέας του θα εμφανιστεί στο ακροατήριο για να αποδειχθεί η αθωότητά του.

Μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε τη διακοπή της δίκης, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος, ανέφερε στο ακροατήριο: «Ο κ. Φιλιππίδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά.

Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση».

Αυτή την ώρα το δικαστήριο βρίσκεται σε διακοπή, προκειμένου να εξεταστεί δήλωση αποχής της εισαγγελέως της έδρας από τη δίκη.

Ο λόγος είναι μια αναφορά που είχε καταθέσει εις βάρος της μια εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππιδη, η κ. Κική Μπακιρτζίδου.

Ωστόσο, η ίδια η συνήγορος εξήγησε ότι δεν χρειάζεται να απέχει η εισαγγελέας, επισημαίνοντας πως ό,τι συνέβη σε άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη ανήκει στο παρελθόν και εκτιμά την εισαγγελική λειτουργό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκαν οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη λίστα των μαρτύρων βρίσκονται οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ