Δικηγόρος Μίχου για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: Η μητέρα γνώριζε για τις σεξουαλικές επαφές και εκβίαζε τον 53χρονο

Δικηγόρος Μίχου για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: Η μητέρα γνώριζε για τις σεξουαλικές επαφές και εκβίαζε τον 53χρονο

«Το πιο σημαντικό είναι να βρεθούν όλοι όσοι είναι εμπλεκόμενοι με οποιονδήποτε τρόπο, διότι αν μείνουν εκεί έξω, θα το ξανακάνουν», σημείωσε ο δικηγόρος του 53χρονου

Για τα όσα υποστήριξε στην τυπική απολογία του ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό, μίλησε ο δικηγόρος του, το πρωί της Παρασκευής.

Ο Βασίλης Χρονόπουλος σημείωσε ότι ο πελάτης του ισχυρίζεται πως «η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη και τον εκβίαζε να της δίνει λεφτά για να μην αποκαλύψει όσα γίνονταν».

Ακόμα, ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, «ρητά και κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία σχέση και σεξουαλική επαφή με άλλο ανήλικο. Τώρα αν προκύψει κάτι στην πορεία…».

Ερωτηθείς για τους δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης, ο κ. Χρονόπουλος απάντησε ότι «και οι δύο έχουν δηλώσει ότι ο ένας δεν γνώριζε τον άλλον».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους 213 υποψήφιους βιαστές της 12χρονης και επισήμανε ότι «αυτό το νούμερο που ακούγεται είναι το σύνολο των αριθμών με τους οποίους είχε έρθει σε επαφές για πιθανές συνευρέσεις, δεν έχουν συνευρεθεί με το κορίτσι. Οι περισσότεροι από αυτούς όταν έβλεπαν την φωτογραφία της και μάθαιναν την ηλικία της "έφευγαν από την επικοινωνία" και διέκοπταν κάθε επαφή».

Ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου ρωτήθηκε και για την εφαρμογή blindchat, σημειώνοντας ότι «ο 53χρονος λέει ότι δεν γνώριζε τίποτα για αυτήν την εφαρμογή».

«Το πιο σημαντικό είναι να βρεθούν όλοι όσοι είναι εμπλεκόμενοι με οποιονδήποτε τρόπο, διότι αν μείνουν εκεί έξω και μείνουν στο απυρόβλητο, θα το ξανακάνουν», κατέληξε ο κ. Χρονόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ