Δημητρακόπουλος: Ανατροπή με την Εύα Καϊλή – Πιθανό να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή

Δημητρακόπουλος: Ανατροπή με την Εύα Καϊλή – Πιθανό να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Qatar Gate που, μεταξύ άλλων, «πρωταγωνιστεί» και η Εύα Καϊλή.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν για συμπληρωματική απολογία να βρεθεί σήμερα, Τετάρτη ενώπιον των ανακριτικών αρχών η Εύα Καϊλή, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Δημητρακόπουλος μίλησε για ανατροπή των δεδομένων και σημείωσε πως, όπως ενημερώθηκε τηλεφωνικά αργά το βράδυ από την ίδια την ευρωβουλευτή, είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών αρχών για συμπληρωματική απολογία.

Δεν γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της η Εύα Καϊλή

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η ίδια δεν γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της, αφού το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό από το ελληνικό και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν γνώση των αδικημάτων για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να παραστούν για κατάθεση στην υπόθεση Qatar Gate ο πατέρας της Εύας Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, χωρίς να γνωρίζουν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι η ακρόαση που θα κρίνει την προσωρινή της κράτηση ή όχι θα πραγματοποιηθεί στις 19 ή στις 20 Ιανουαρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ