Διοίκηση ΓΝΑ «Λαϊκό»: Ούτε κατέρρευσε, ούτε διακόπηκε η εφημερία

Διοίκηση ΓΝΑ «Λαϊκό»: Ούτε κατέρρευσε, ούτε διακόπηκε η εφημερία

Ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν για τη χθεσινή εφημερία στο «Λαϊκό» εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Το νοσοκομείο απάντησε σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι λόγω μεγάλου όγκου εισαγωγών κατέρρευσε και διακόπηκε η εφημερία. Ενδεικτικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου «Λαϊκό» Τάσος Αντωνόπουλος υποστήριξε ότι δυο ασθενείς έχασαν τις ζωές τους περιμένοντας μια κενή κλίνη σε ΜΕΘ.

Από την πλευρά του, ο νοσηλευτής της μονάδας Covid του νοσοκομείου «Λαϊκό» Νίκος Ορφανός έκαννε έκκληση να προστεθούν κρεβάτια στις ΜΕΘ, σημειώνοντας ότι «δίνουμε τη μάχη πάνω από τις δυνατότητές μας. Είμαστε ένα βήμα πριν την κατάρρευση».

Διαψεύδει τα περί κατάρρευσης το «Λαϊκό»
Η διοίκηση του νοσοκομείου χαρακτηρίζει αναληθή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το «Λαϊκό» έπαψε να δέχεται περιστατικά covid κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίδας και τονίζει:

«Η εφημερία 23-24/03/2021 του ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ», για τη διαχείριση ασθενών Covid, ξεκίνησε με 19 κενές κλίνες σε σύνολο 86 απλών κλινών Covid που διαθέτει το Νοσοκομείο μας, ενώ κατά τη διάρκεια της εφημερίας έγιναν 8 εξιτήρια.
»Έγιναν 35 εισαγωγές ασθενών, είτε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη Covid, είτε ασθενών για τους οποίους αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου – και νοσηλεύονται ως «ύποπτα» περιστατικά.
»ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ και υπήρχε διαρκής παρακολούθηση αυτής.
»ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡETAI ΟΤΙ ΣΤΙΣ 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ Ή ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Άλλωστε, στις 21:00 το βράδυ είχαμε ακόμη 12 κενές κλίνες.
»Όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid σε ασφαλείς συνθήκες, υπό την φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.
»Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που αποδομούν και υποβαθμίζουν το τεράστιο έργο και την αυτοθυσία του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, δημιουργεί αναστάτωση και φόβο τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στα υγειονομικά στελέχη. Και κάτι τέτοιο, είναι ανεπίτρεπτο στην πρωτοφανή μάχη που δίνουμε με την πανδημία»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ