Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Έφτασε στη ΓΑΔΑ

Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Έφτασε στη ΓΑΔΑ

Στην 33χρονη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών


Στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Τετάρτης.

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονηςκόρης της», αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον οργανισμό της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε μία ουσία (κεταμίνη), η οποία ήταν τοξική σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν οι γιατροί και είπαν ότι δεν χορήγησαν ποτέ το παιδί αυτή την ουσία.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους». Στην 33χρονη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται. Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με την πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται πρώτα να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και στη συνέχεια, αφού διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία, να οδηγηθεί και η ίδια ενώπιον της εισαγγελέως.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, άνδρες του Ανθρωποκτονιών μετέβησαν με μεγάλη διακριτικότητα στην Πάτρα όπου προσήγαγαν τη μητέρα και τη μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS