Δίχως τέλος ο θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε η μητέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μια εβδομάδα

Δίχως τέλος ο θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε η μητέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μια εβδομάδα

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο την προηγούμενη εβδομάδα στην Κρήτη, καθώς μόλις μερικές ημέρες μετά από τον αδόκητο χαμό του άτυχου νέου, τη μάχη με τη ζωή έχασε και η μητέρα του που νοσούσε από καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 52χρονη γυναίκα δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της καθώς βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της, στην Πλατεία Κορνάρου. Η γυναίκα ήταν φιλόλογος στο Γυμνάσιο - Λύκειο Ηρακλείου «Καπετανάκειο», και σήμερα, μια ακριβώς εβδομάδα μετά την ταφή του γιου της, θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι, στις 14.00 το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο, στο Ηράκλειο.

Σοκαρισμένη η οικογένεια

Μια μόλις εβδομάδα νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν, το 20χρονο αγόρι, που έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο.

Καθημερινά φίλοι του 20χρονου σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ιστοτόπου cretapost, αφήνουν λουλούδια στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα. Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει πόσο απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Ο 20χρονος ήταν φοιτητής στο ΕΛΜΕΠΑ και σπούδαζε στο τμήμα λογιστικής. Τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου, επέστρεφε από τη βόλτα του ωστόσο έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο φοιτητή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS