Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη- Σεσημασμένος για επεισόδια ο φερόμενος ως δράστης – Τον αναγνώρισε φίλος του θύματος

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη- Σεσημασμένος για επεισόδια ο φερόμενος ως δράστης – Τον αναγνώρισε φίλος του θύματος

Σεσημασμένος για επεισόδια, έχοντας συλληφθεί το 2019, είναι ο 22χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, οπαδό του ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος φέρεται να αναγνωρίστηκε από έναν εκ των τραυματιών.

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου.

Οπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Θεοδωρικάκος: «Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

 

Σημειώνεται ότι, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ευρήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ