Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει το πόρισμα του ιατροδικαστή – Τρεις προσαγωγές

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει το πόρισμα του ιατροδικαστή – Τρεις προσαγωγές

Σοκ στο πανελλήνιο από το φρικτό έγκλημα

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έφερε ο 19χρονος οπαδός του Άρη ο οποίος δολοφονήθηκε με μαχαίρι τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βγήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, οι αρχές εντόπισαν το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης. Το όπλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης -στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ- λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. 

Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και… τον σκότωσαν

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα, τα οποία ρώτησαν το 19χρονο τι ομάδα είναι και στη συνέχεια του επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ως ύποπτα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Τα τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται.

Άγρια επίθεση

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο άτυχος 19χρονος είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα, με την ιατροδικαστή να αναφέρει ότι πολύ δύσκολα θα έμενε στη ζωή, ακόμη και αν δεν κατέληγε από αιμορραγία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

Ο Ηρακλής κιτρίνισε το σήμα του στην μνήμη του 19χρονου

Δίπλα στην οικογένεια του Άρη και του 19χρονου φιλάθλου του που έχασε τη ζωή του μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, στέκεται ο Ηρακλής με μια ξεχωριστή κίνηση, χρωματίζοντας το σήμα της ομάδας προσωρινά σε κίτρινο με μαύρο φόντο.

Η ομάδα θέλησε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού φιλάθλου και να στείλει μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, συνοδεύοντας τη σχετική ανάρτηση με τις λέξεις «ΝοMore».

Νέα επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν με μανία 14χρονο στην παραλία

Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Χτυπήματα στο κεφάλι και μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι είναι τα τραύματα που προκάλεσε σε 14χρονο, ομάδα 10 νεαρών που επιτέθηκε εν ψυχρώ στον ίδιο και τον 15χρονο αδερφό του την ώρα που έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ήταν 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν τα δυο αδέρφια έκαναν βόλτα στην παραλία, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, και είδαν ξαφνικά ομάδα 10 νεαρών που βρισκόταν εκεί να τους καλεί προς το μέρος τους.

Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να τον χτυπούν ρωτόντας τον αν υποστηρίζει συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, βγήκε έξω και απώθησε του δράστες, οι οποίοι χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο.

Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ