Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Του στήσαν ενέδρα θανάτου - Τον πυροβόλησαν στην καρδιά όταν έφτασε στη δουλειά του

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Του στήσαν ενέδρα θανάτου - Τον πυροβόλησαν στην καρδιά όταν έφτασε στη δουλειά του

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία


Τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Χρυσούπολη Καβάλας έλαβε χώρα ένα τραγικό περιστατικό, καθώς ένας 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών έπεσε νεκρός από σφαίρες.

Ο άτυχος άντρας, δολοφονήθηκε έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν και εντοπίστηκε νεκρός στο έδαφος από τον επιστάτη της επιχείρησης, ο οποίος σοκαρισμένος ενημέρωσε την αστυνομία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες , το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε να μπει στην επιχείρηση, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα μία από τις σφαίρες να τον βρει στην καρδιά και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για καρτέρι θανάτου, καθώς οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τις ώρες που συνήθιζε να καταφτάνει ο 52χρονος στη δουλειά του. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ