Δολοφονία Άλκη: Μπαίνει και η ΕΥΠ στις έρευνες - Ένα βήμα πριν τη σύλληψη και των άλλων δραστών

Δολοφονία Άλκη: Μπαίνει και η ΕΥΠ στις έρευνες - Ένα βήμα πριν τη σύλληψη και των άλλων δραστών

Ο 23χρονος πάντως ήδη γνωστός στις Αρχές, αφού δικογραφία εις βάρος του είχε δημιουργηθεί και για ένα αντίστοιχο επεισόδιο του 2019

Η αστυνομία βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε θύμα οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και στον ίδιο βρέθηκε αίμα του Άλκη.

Όμως, στο μαχαίρι καραμπίτ υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα αποκαλύψουν ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Σύμφωνα με το OPEN, στις έρευνες μπαίνει πλέον και η ΕΥΠ, και θεωρείται θέμα χρόνου το να συλληφθούν και οι άλλοι δράστες, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 23χρονος ήταν πάντως ήδη γνωστός στις Αρχές, αφού δικογραφία εις βάρος του είχε δημιουργηθεί και για ένα αντίστοιχο επεισόδιο του 2019, το οποίο τότε δεν είχε οδηγήσει σε φόνο.

Η δικογραφία για τον 23χρονο από το 2019
«Οι κατηγορούμενοι με πρόθεση, έχοντας αποφασίσει να τελέσουν το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, δηλαδή της πρόκλησης σωματικής βλάβης με τρόπο δυνάμενο να προκαλέσει στον παθόντα κίνδυνο για τη ζωή του ή βαριά σωματική του βλάβη, επιχείρησαν πράξη που περιέχει τουλάχιστον αρχή εκτέλεσης, δεν ολοκλήρωσαν όμως στην πράξη αυτή, όχι από δική τους βούληση, αλλά από εξωτερικά εμπόδια.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι κατηγορούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέβησαν στην ευρισκόμενη στην περιοχή Χαριλάου στάση του ΟΑΣΘ με την ονομασία «Στροφή Πανοράματος» όπου παρέμεναν ο Π.Φ. και ένας ανήλικος, οπαδοί έτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης και τους επιτέθηκαν κρατώντας ξύλινα αντικείμενα και προσπάθησαν να τους χτυπήσουν με λακτίσματα και γροθιές, καθώς υπερτερούσαν αριθμητικά, ενώ όταν οι ανωτέρω παθόντες, προκειμένου να διαφύγουν της επίθεσης έτρεξαν προς παρακείμενη οδό, οι κατηγορούμενοι τους καταδίωξαν».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ