Στοιχείο - κλειδί στην υπόθεση Άλκη Καμπανού το τραύμα που έχει ο δράστης από το μαχαίρι του φόνου στην παλάμη του

Στοιχείο - κλειδί στην υπόθεση Άλκη Καμπανού το τραύμα που έχει ο δράστης από το μαχαίρι του φόνου στην παλάμη του

Ραγδαίες εξακολουθούν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Ένα νέο στοιχείο βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας, καθώς οι αστυνομικοί φτάνουν όπως όλα δείχνουν στον χούλιγκαν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 19χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι που κρατούσε και δολοφόνησε τον άτυχο Άλκη. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση.

Ο 22χρονος έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη δεξιά του παλάμη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραύμα και όπως αναφέρουν αυτό προήλθε όταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης του έφυγε για λίγο από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής αρνείται πως είναι ο δολοφόνος του Άλκη.

Δεν μπορεί όμως να εξηγήσει πειστικά πώς προήλθε το τραύμα στην παλάμη του. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση και τον ανέκριναν, θεωρούν πλέον πως έχουν βρει το στοιχείο κλειδί που θα οδηγήσει στη

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ