Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συνεχίζεται με την κατάθεση μαρτύρων η δίκη - Στο εδώλιο οι δύο άντρες που καταδικάστηκαν πρωτόδικα

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συνεχίζεται με την κατάθεση μαρτύρων η δίκη - Στο εδώλιο οι δύο άντρες που καταδικάστηκαν πρωτόδικα

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που συνέβη στις 31 Οκτωβρίου 2018.

Στο εδώλιο βρίσκονται οι δύο άντρες βουλγαρικής καταγωγής που καταδικάστηκαν πρωτόδικα. Ο ένας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη καθώς ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον 46χρονο επιχειρηματία, ενώ ο δεύτερος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για απλή συνέργεια.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσουν στα δικαστήρια οι συνήγοροι υπεράσπισης αλλά και η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα.

Αίτημα στην Interpol, στην ΕΛ.ΑΣ αλλά και στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ζητήσει να υποβληθεί από την πλευρά της υπεράσπισης της συζύγου του επιχειρηματία αναφορικά τη δολοφονία του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, ενός 33χρονου στη Βουλγαρία.

Ο συνήγορος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης εκτιμά πως οι δύο υποθέσεις σχετίζονται και ζητά την περαιτέρω διερεύνηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ