Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Σκληροί κακοποιοί με εκβιασμούς, σωματεμπορία και διακίνηση ναρκωτικών οι δράστες - Στα ίχνη τους η ΕΛ.ΑΣ

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Σκληροί κακοποιοί με εκβιασμούς, σωματεμπορία και διακίνηση ναρκωτικών οι δράστες - Στα ίχνη τους η ΕΛ.ΑΣ

Η αστυνομία προσπαθεί να κλείσει τα σύνορα προκειμένου να μην κατορθώσουν να διαφύγουν στην Αλβανία


Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Νέας Ιωνίας που είχε ως τραγικό απολογισμό να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος θαμώνας καφετέριας, ο οποίος είχε βρεθεί στο σημείο για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των σκληρών κακοποιών που πυροβόλησαν στην γεμάτη κόσμο. Ήδη έχει ταυτοποιήσει 4 από τους 7 εμπλεκόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι μέλη μιας πολύ σκληρής συμμορίας με δράση στο κέντρο της Αθήνας και κομμάτι τις αλβανικής μαφίας που στους κόλπους της τα τελευταία χρόνια έχει ξεσπάσει πόλεμος.

Έχουν ποινικό παρελθόν καθώς ελέγχουν οίκους ανοχής αλλά και ναρκωτικά. Φέρεται να έχουν ως αρχηγείο τους γνωστό κλαμπ στα Σεπόλια και κάποιοι από αυτούς έχουν εργαστεί ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερς σε όλη την Ελλάδα.

Η αστυνομία προσπαθεί να κλείσει τα σύνορα προκειμένου να μην κατορθώσουν οι αλλοδαποί κακοποιοί να διαφύγουν στην Αλβανία. Πληροφορίες λένε ότι βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η ομάδα “L” που έχει πάρει το όνομά της από κλαμπ που διατηρούν τα μέλη της στα Σεπόλια. Στο εν λόγω κλαμπ ιδιοκτήτες φέρεται να είναι κάποιοι από αυτούς, και το χρησιμοποιούσαν προκειμένου να φέρουν πολλές γυναίκες από το εξωτερικό και να τις εκδίδουν.

Το καφέ που έγινε το φονικό έχει πλέον σφραγιστεί. Η γυναίκα του αδερφού του θύματος, μίλησε στο MEGA και ανέφεραν πως, ενημερώθηκαν την Τρίτη το πρωί στις 7 η ώρα από την ΕΛΑΣ για το συμβάν, και ο αδερφός του θύματος ανέλαβε τον σκληρό ρόλο της αναγνώρισης.

Χθες το απόγευμα η οικογένεια του άτυχου 39χρονου ξεκίνησε για την Αλβανία, όπου σήμερα θα γίνει η ταφή του. Ο 39χρονος δεν έχει καμία σχέση με αυτή την συμμορία, αυτούς τους σκληρούς κακοποιούς.

Οι φερόμενοι ως δράστες διαφήμιζαν την δράση τους μέσω βιντεοκλίπ τραπ μουσικής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ