Δολοφονία στη Νίκαια: «Ο 64χρονος είχα μανία καταδίωξης, απειλούσε από το 2008 ότι θα σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει μετά…»

Δολοφονία στη Νίκαια: «Ο 64χρονος είχα μανία καταδίωξης, απειλούσε από το 2008 ότι θα σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει μετά…»

Ο 64χρονος δράστης της δολοφονίας του 39χρονου γαμπρού του στη Νίκαια απειλούσε… από το 2008 ότι θα σκοτώσει και μάλιστα έλεγε ότι θα αυτοκτονούσε μετά. «Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους», αποκάλυψε η σύζυγος θύματος και κόρη του δράστη. Ενώ, νέες αποκαλύψεις για τον δράστη έκανε και η πρώην σύζυγος του.

«Θεώρησα ότι από τη στιγμή που απειλούμαι εγώ, ο σύζυγός μου και το παιδάκι μας (τότε είχαμε ένα), εννοείται ότι δεν θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε αστυνομικό τμήμα και μας είπαν ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, γιατί εκεί μένει», δήλωσε στο Tlive του Alpha για τον 64χρονο πατέρα της η κόρη του.

«Μία μέρα πριν, μας έλεγε ότι αν δε γυρίσει σπίτι η μάνα μου, στο σπίτι μας θα χυθεί αίμα. Με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2020, σε σπίτι που υπήρχε μωρό 10 μηνών. Δεν υπήρχε σεβασμός» πρόσθεσε.

«Αναφέραμε στις Αρχές ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε, ότι έγραφε ποίηση και άλλα. Ήταν ένας άνθρωπος αλλοπρόσαλλος» επεσήμανε, δε.

«Είχε μανία καταδίωξης. Νόμιζε ότι όλοι προσπαθούσαν να τον χωρίσουν με το παιδί. Μία Δευτέρα, με παίρνουν περιχαρείς από την κλινική και μου είπαν ότι του έδωσαν εξιτήριο», αποκάλυψε εν συνεχεία η γυναίκα.

«Αν θεωρείτε ότι το κράτος με προστάτευσε και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν καλά, τότε να πούμε ''ΟΚ'' και να το κλείσουμε. Σκοτώθηκε ο άντρας μου, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών μου», συμπλήρωσε η κόρη του του δράστη και σύζυγος του θύματος.

Οι αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του 64χρονου που δολοφόνησε τον 39χρονο γαμπρό του στη Νίκαια

Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 64χρονου, που σκότωσε τον γαμπρό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκε μαζί του όταν ήταν μόλις 15 ετών: «Ήταν εκδικητικός άνθρωπος, πολύ χειριστικός και κακοποιητικός. Δεν δούλευε, έβρισκε δικαιολογίες και προφάσεις. Το παιδί μου δεν άντεχε την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Τελείωσε τις σπουδές της κι ήρθε στην Αθήνα, έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια, βρήκε ένα καλό παιδί, της τα κατέστρεψε».

Παράλληλα, ξέσπασε για το γεγονός ότι ο δράστης νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. «Είχε απειλήσει ότι θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο, ότι θα έχυνε αίμα μέσα στο σπίτι του παιδιού μου. Πέρασαν τα χρόνια, είχαμε ενοχλήσεις πολλές αλλά πιστεύαμε ότι θα έχει συνέλθει. Το προσχεδίαζε λεπτό προς λεπτό» υπογράμμισε μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «του κάναμε καταγγελία στον εισαγγελέα για τις απειλές που μας έκανε ότι θα μας σκοτώσει. Τον έστειλε στο ψυχιατρείο, τον εξέτασαν για 1-2 μέρες, τον έβγαλαν έξω και μας είπαν ότι είναι καλά, δεν έχει ψυχικά προβλήματα, απλά είναι κακός χαρακτήρας».

«Ήταν προδιαγεγραμμένο και μελετημένο πολύ καλά» είπε για τη δολοφονία του γαμπρού της.

Ερωτηθείσα γιατί δεν τον εγκατέλειψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήμουν μόλις 15 ετών όταν τον παντρεύτηκα. Δεν βρέθηκε ένας ενήλικας να με τραβήξει από το χέρι και να μου πει “φεύγεις από εκεί”. Ένιωθα σας ναρκομανής… Πριν από τέσσερα χρόνια το πήρα απόφαση. Ήταν μάλλον αργά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ