Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον μοιραίο πυροβολισμό στο βενζινάδικο - Η στιγμή που ο 50χρονος πέφτει νεκρός

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον μοιραίο πυροβολισμό στο βενζινάδικο - Η στιγμή που ο 50χρονος πέφτει νεκρός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες που γνωρίζονταν μεταξύ τους, είχαν καβγαδίσει σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και πήγαν στο βενζινάδικο.

Έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, ο ένας ξεκίνησε να πυροβολεί από το εσωτερικό του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν πρόλαβαν να σώσουν τον άτυχο άνδρα που υπέκυψε στα τραύματά του.

Η στιγμή του πυροβολισμού

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το θύμα βρίσκεται έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου που επιβαίνει ο δράστης και οι δυο τους έχουν έναν έντονο διαπληκτισμό.

Στη συνέχεια φαίνεται ο άνδρας να πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς.

Διέφυγε με το αυτοκίνητό του ο δράστης

Σημειώνεται ότι ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του και αναζητείται από τις αρχές ενώ διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της διεύθυνσης Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν περίοικοι, οι δύο άντρες -αλβανικής καταγωγής – ήταν φίλοι και γνωστοί στη γειτονιά. Μάλιστα, έπιναν συχνά μαζί τον καφέ τους στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Σύμφωνα με το GRTimes, αιτία του καβγά των δύο ανδρών ήταν οικονομικές διαφορές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ