Δολοφονία στην Καβάλα: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 52χρονου

Δολοφονία στην Καβάλα: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 52χρονου

Ομολόγησε ο 25χρονος δράστης της δολοφονίας του 52χρονου έξω από το εργοστάσιο μαρμάρων στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο 52χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν. Σήμερα ομολόγησε ο 25χρονος δράστης της δολοφονίας κάνοντας λόγο για εκφοβισμό και απειλές μέσα στον εργασιακό χώρο.

Ο δικηγόρος του 25χρονου, Μανώλης Βονικάκης μίλησε στο Live News σχετικά με την υπόθεση. Αποκάλυψε πως ανέλαβε την υπέράσπισή του ύστερα από τηλεφώνημα της οικογένειας του δράστη.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας 25χρονος νέος, ο οποίος δεν γνωρίζει καν σκοποβολή, όχι απλά δεν είναι κυνηγός, όχι απλά δεν σημάδεψε, δεν γνώριζε από όπλα» δήλωσε ο συνήγορος του 25χρονου.

Όπως είπε το όπλο ήταν του αδερφού του δράστη, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 52χρονο, καθώς ήταν και οι δύο κυνηγοί.

«Είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος, έχει εκπλαγεί η κοινωνία της Χρυσούπολης, είναι ένα παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα» σημείωσε ο κ. Βονικάκης.

Ανέφερε πως ο λόγος της πράξης του εντολέα του ήταν η κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος προς αυτόν κυρίως στον εργασιακό χώρο, αλλά συνεχίστηκε και εκτός αυτού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ