Δολοφονία στην Κυψέλη: Σχέση και οικονομικές διαφορές είχε με το θύμα ο 40χρονος που την κατακρεούργησε στη μέση του δρόμου

Δολοφονία στην Κυψέλη: Σχέση και οικονομικές διαφορές είχε με το θύμα ο 40χρονος που την κατακρεούργησε στη μέση του δρόμου

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Οικονομικές διαφορές και ένα ερωτικό δράμα βρίσκονταν, σύμφωνα με τον 40χρονο καθομολογία δράστη, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας από το Μπαγκλαντές, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Τενέδου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, δράστης και θύμα δούλευαν μαζί στην ίδια επιχείρησηκαι όπως είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος, το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσαν ερωτική σχέση. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και τον συντηρούσε η γυναίκα του, η οποία δανειζόταν χρήματα απο τον εραστή της.

«Μαζεύτηκαν 20.000 ευρώ και δεν μου τα έδινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε πως κατακρεούργησε το θύμα λέγοντας πως οταν του ζήτησε να χωρίσουν πήγε και αγόρασε ενα μαχαιρι απο την Ομόνοια, πήγε στο σπίτι της και της ζήτησε να κατέβει κάτω. Οταν εκείνη εμφανίστηκε της ζήτησε το λόγο για την αποφαση του χωρισμού και τα χρήματα και όταν αρνήθηκε να τα δώσει όρμησε πάνω της και την έσφαξε.

Στη συνέχεια ο δράστης πέταξε το μαχαίρι σε εναν κάδο και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS