Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Προφυλακιστέος ο 20χρονος που μαχαίρωσε τον 27χρονο στην καρδιά

Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Προφυλακιστέος ο 20χρονος που μαχαίρωσε τον 27χρονο στην καρδιά

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι η απολογία του 20χρονου που έχει ομολογήσει ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον 27χρονο Θεόφιλο στον Άγιο Δημήτριο, με τις δικαστικές αρχές να κρίνουν τελικά την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο κατηγορούμενος παρέμεινε περίπου τρεισήμισι ώρες στο γραφείο του ανακριτή στο Ναυτοδικείο Πειραιά, όπου παρουσίασε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος επέμεινε ότι η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη και ότι όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στη διάρκεια συμπλοκής. Υποστήριξε ακόμη ότι είχε μαζί του το μαχαίρι για λόγους αυτοπροστασίας και όχι με πρόθεση να αφαιρέσει ζωή, ενώ φέρεται να είπε πως δεν αντιλήφθηκε ότι το χτύπημα που κατάφερε ήταν θανατηφόρο.

Ο δρόμος προς τη φυλακή

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και αναμένεται να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Σε βάρος του έχουν ασκηθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τι ισχυρίστηκαν οι άλλοι τρεις

Η ποινική διαχείριση της υπόθεσης συνεχίζεται και για τους τρεις συγκατηγορούμενους που διώκονται για υπόθαλψη εγκληματία. Η δίκη τους έχει αναβληθεί για τις 20 Μαΐου. Από τις καταθέσεις τους προκύπτει ότι όλοι περιγράφουν σκηνές πανικού και σύγχυσης μετά το φονικό, ενώ προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από την πράξη του 20χρονου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο φίλος του δράστη ανέφερε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ότι μετά το μαχαίρωμα έτρεξαν να φύγουν από το πάρκο. Η σύντροφος του 20χρονου φέρεται να κατέθεσε πως εκείνος της είπε ότι μαχαίρωσε τον 27χρονο, χωρίς όμως αρχικά να της πει ότι τον είχε σκοτώσει. Αντίστοιχα, η φίλη της περιέγραψε βαρύ κλίμα και υπονοούμενα που την έκαναν να καταλάβει ότι είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Αυτά τα στοιχεία μεταδίδονται από ελληνικά μέσα, αλλά δεν έχουν παρουσιαστεί αυτούσια σε επίσημο δικαστικό έγγραφο που να έχει δοθεί δημόσια μέχρι στιγμής.

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ