«Δράκος των Εξαρχείων» : Το βίντεο που «πρόδωσε» τον 23χρονο - Ντοκουμέντο από την απόπειρα εναντίον 18χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας

«Δράκος των Εξαρχείων» : Το βίντεο που «πρόδωσε» τον 23χρονο - Ντοκουμέντο από την απόπειρα εναντίον 18χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας

Οι Αρχές συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης τον 23χρονο «δράκο των Εξαρχείων» που πραγματοποιούσε επιθέσεις ακόμα και υπό το φως της μέρας σε πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας.

Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας έδωσε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού εναντίον 18χρονης στις 27 Οκτωβρίου στην Παραλιακή λεωφόρο στη Γλυφάδα, επίθεση για την οποία καταζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Καρέ-καρέ οι κινήσεις του «δράκου των Εξαρχείων»

Η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο στη στάση στις 20:00 το βράδυ, όταν της επιτέθηκε ο «δράκος» και προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα κάτοικοι της περιοχής να κυνηγήσουν το δράστη. Στο βίντεο φαίνεται να απομακρύνεται με γοργό βήμα αμέσως μετά την επίθεση.

Σημειώνεται ότι συνολικά οι καταγγελίες εναντίον του έχουν φθάσει τις έξι, καθώς σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η οποία καταθέτει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Παράλληλα, εκτός από την απόπειρα βιασμού, ο δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και για διαρρήξεις στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

«Δράκος των Εξαρχείων»: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος, υπήκοος Συρίας, είχε συλληφθεί το 2020 για απόπειρα βιασμού στην περιοχή του Αλίμου. Τότε, προφυλακίστηκε και σύμφωνα με την αστυνομία αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Αυτό συνέβη ενδεχομένως, γιατί πέρασε ο χρόνος της προφυλάκισης χωρίς να έχει γίνει η δίκη και έτσι πήρε τον δρόμο εκτός φυλακής, συνεχίζοντας κανονικά τη δράση του.

Το τελευταίο διάστημα επιδιδόταν σε σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην περιοχή των Εξαρχείων. Άρχισε να τη θωπεύει, η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ένας άλλος ένοικος εκεί αντιλήφθηκε τον δράστη και τον κυνήγησε.

Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου μία 52χρονη γυναίκα, γιατρός έπεσε θύμα του σε ασανσέρ πολυκατοικίας επί της οδού Στουρνάρη.

Στις 18 Νοεμβρίου, στην οδό Βαλτετσίου, επιτέθηκε στην 13χρονη κοπέλα που πήγαινε στο γυμναστήριο. Της επιτέθηκε σεξουαλικά, αλλά το κορίτσι έβαλε τις φωνές. Έτρεξαν οι κάτοικοι, κυνήγησαν και πάλι τον 23χρονο.

Δεν σταμάτησε αλλά επιτέθηκε το πρωί της Τρίτης στις 20 Νοεμβρίου σε μια 29χρονη στην οδό Νικηταρά, η οποία τον απώθησε και στη συνέχεια, μόλις δέκα λεπτά μετά, στην οδό Μπενάκη σε μια 27χρονη κοπέλα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο δράστης πιθανότατα να είναι και άστεγος. Οι αρχές δεν βρήκαν διεύθυνση κατοικίας, παρόλο που είχε δηλώσει μια διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας όταν είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο δεν έμενε εκεί. Πρόκειται για τακτική που εφαρμόζουν αρκετοί κακοποιοί, δηλώνουν διευθύνσεις και δεν πηγαίνουν ποτέ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ