«Δράκος» των Εξαρχείων: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που επιτίθεται σε νεαρή για να τη βιάσει

«Δράκος» των Εξαρχείων: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που επιτίθεται σε νεαρή για να τη βιάσει

Τρόμος επικρατεί στα Εξάρχεια για την ύπαρξη «δράκου», όπως προκύπτει από τις καταγγελίες δύο γυναικών 27 και 29 χρόνων και ενός 13χρονου κοριτσιού μέσα σε δύο ημέρες, που κατήγγειλαν ότι άγνωστος άνδρας αποπειράθηκε να τις βιάσει ενώ περπατούσαν στην περιοχή.

Στο οπτικό υλικό αποτυπώνεται στη δεξιά πλευρά μια γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής, που στη συνέχεια κάνει την επίθεσή του.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο δράστης ρίχνει κάτω την 27χρονη προσπαθεί να της κλείσει το στόμα και στη συνέχεια αποπειράται να τη βιάσει. Καταστηματάρχης που είδε το περιστατικό βγήκε στον δρόμο, έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Το περιστατικό έγινε χθες Δευτέρα 20/11 στην οδό Νικηταρά περίπου στις 7.20.

Οι καταγγελίες για επιθέσεις από τον «δράκο των Εξαρχείων»

Η πρώτη επίθεση του «δράκου» των Εξαρχείων φέρεται να έγινε στις 19 Νοεμβρίου, στις 14:05, όπου ανήλικη ανέφερε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες του γυμναστηρίου επί της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας, την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς τη θέλησή της. Η ίδια φωνάζοντας, απέτρεψε τον δράστη σε περαιτέρω πράξεις και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, στις 07:15 το πρωί της 20ής Νοεμβρίου, γυναίκα μετέβη στο Τ.Α. Εξαρχείων και κατέθεσε ότι, ενώ κινούταν πεζή επί της συμβολής των οδών Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά, άγνωστος άνδρας, με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε πετώντας της στο έδαφος και κλείνοντας της το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, καθώς στο σημείο προσήλθαν περίοικοι και διερχόμενοι πολίτες, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Στο βίντεο διακρίνεται στη δεξιά πλευρά η γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής. Τη σπρώχνει, εκείνη πέφτει κάτω. Καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ ένας άλλος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο σπεύδει να τη βοηθήσει.

Η τρίτη περίπτωση που καταγγέλθηκε την ίδια ημέρα, στις 07:25, μια ακόμη γυναίκα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε πως, καθώς κινούταν πεζή επί της οδού Ζ. Πηγής στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, πιάνοντας της τα χέρια και με το χέρι του, της έκλεισε το στόμα. Καταβάλλοντας αντίσταση απελευθερώθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Ανθρωποκυνηγητό από τις Αρχές για τον εντοπισμό του

Σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για ξανθό άντρα μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που μιλά σπαστά αγγλικά.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Εξαρχείων έχουν περιγράψει στις δυνάμεις που κινούνται στην περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που έχει σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ