Δρόμοι απροσπέλαστοι, πολίτες εγκλωβισμένοι και δήμοι απόντες

Σαρανταοκτώ ώρες μετά τη σφοδρή χιονόπτωση και ακόμη στο δήμο των Βριλησσίων δεν έχουν κατορθώσει να καθαρίσουν τους δρόμους και κάτοικοι της περιοχής παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους.

Είναι γεγονός ότι και σε άλλους δήμους παρατηρήθηκε η έλλειψη οργάνωσης, όπως η προετοιμασία των δρόμων με αλάτι ή η έγκαιρη και άμεση παρέμβαση από τους δήμους στον καθαρισμό των δρόμων. Ο δήμος Βριλησσίων βεβαίως είναι ο μικρότερος στην ευρύτερη περιοχή και λογικά θα μπορούσε γρηγορότερα να δώσει λύσεις.

Από το πρωί κατακλυστήκαμε από καταγγελίες δημοτών οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι παρά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους, τόσο με τις υπηρεσίες του δήμου αλλά και με το γραφείο του δημάρχου, και παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν σχετικά με τον καθαρισμό των δρόμων, δεν πέρασε κανένα μηχάνημα και πολλοί δρόμοι παραμένουν στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες.

vrilissia 2701 2

Σε άλλη καταγγελία, δημότης ανέφερε ότι ο οδηγός μπουλντόζας που καθάριζε τους δρόμους δεν μπήκε σε μικρότερους δρόμους διότι, όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν θα προλάβαινε να καθαρίσει τους κεντρικούς δρόμους μέχρι τις 14:00 που έπρεπε να σχολάσει.

Ας μας απαντήσει λοιπόν ο δήμαρχος γιατί ο δήμος του παρουσιάζει αυτήν την εικόνα, όταν οι περισσότεροι και μεγαλύτεροι δήμοι έχουν απεγκλωβίσει τους κατοίκους τους;

Επίσης, για ποιον λόγο δεν προετοιμάστηκε για την κακοκαιρία αυτήν, όταν ήταν ήδη γνωστή, πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση, για την αναμενόμενη έντασή της;

 

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS