Έκρυθμη η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης: Πυροβολισμοί μετά τη δολοφονία του 45χρονου, φόβοι για βεντέτα

Έκρυθμη η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης: Πυροβολισμοί μετά τη δολοφονία του 45χρονου, φόβοι για βεντέτα

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης, με τους φόβους για βεντέτα στην περιοχή, μετά τη δολοφονία 45χρονου, να φουντώνουν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης ακούγονταν πυροβολισμοί, ενώ υπήρξαν επεισόδια. Οι κάτοικοι του Δροσερού Ξάνθης είναι ανάστατοι, ενώ σημειώθηκε και πετροπόλεμος.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που καλύπτουν την είσοδο και έξοδο του οικισμού.

Ξάνθη: Πυρπόλησαν το σπίτι του δράστη

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι, αφού άδειασαν το σπίτι του 36χρονου καθ' ομολογίαν δράστη, του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν. Στη συνέχεια, πυρπόλησαν και το σπίτι του αδελφού του.

Τα επεισόδια σημειώνονται μετά τη δολοφονία 45χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 36χρονου δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιο του και μάλιστα έπειτα από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δύο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ.

Ο 36χρονος δράστης φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και τελικά αποφάσισε να εισβάλει στο σπίτι του 45χρονου και να τον σκοτώσει με πέντε σφαίρες.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ