Σοκ στη Δυτική Αττική: Μέθυσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά δύο 15χρονος ξαδέλφες

Σοκ στη Δυτική Αττική: Μέθυσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά δύο 15χρονος ξαδέλφες

Την απόλυτη φρίκη έζησαν δύο ανήλικα κορίτσια στην Δυτική Αττική, όταν δύο αδέρφια ηλικίας 19 και 25 ετών τις μέθυσαν, τις οδήγησαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής και στην συνέχεια τις κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όλα έγιναν σε πλατεία στο Ίλιον στις 3 Μαρτίου, όταν οι δύο νεαροί προσέγγισαν τα νεαρά κορίτσια προσφέροντάς του ποτό. Αφού ήπιαν αρκετά, τα δύο αγόρια οδήγησαν τις ανήλικες κοπέλες, οι οποίες είναι ξαδέλφες, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες συνέχισαν να καταναλώνουν αλκοόλ, όταν ο 19χρονος και 25χρονος προσπάθησαν να προχωρήσουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τα δύο ανήλικα δίχως την θέλησή τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι 19χρονος βίασε την μια κοπέλα, ενώ 25χρονος επιχείρησε να κακοποιήσει την άλλη σεξουαλικά, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να τον απωθήσει. Μόλις τα κορίτσια -τα οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές γνωρίζονταν με τους δράστες- αποκάλυψαν στους γονείς τους τα όσα βίωσαν με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα οι Αρχές.

Οι αρχές μετά από τις καταθέσεις των κοριτσιών προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών, ενώ αναζητούν και ένα ακόμη άτομο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ