Εφτασε στις φυλακές της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Εφτασε στις φυλακές της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Έφτασε πριν από λίγο στις φυλακές της Τρίπολης το ειδικό βαν του Μεταγωγών με επιβάτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Υπενθυμίζεται ότι η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης ξεκίνησε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχε για σήμερα προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταγωγών προς τις φυλακές Τρίπολης και κινήθηκαν οι διαδικασίες για έκτακτη μεταγωγή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης τα ξημερώματα κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για λόγους πρόληψης τέλεσης νέων αδικημάτων εκ μέρους του.

Ετσι, περίπου στις 4 έφτασε στις φυλακές Τρίπολης και με την είσοδο της κλούβας έγινε θερμομέτρηση, καθώς και rapid test. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα συνεχιστεί η διαδικασία για την προφυλάκισή του.

Δείτε τα πρώτα πλάνα με την άφιξη της κλούβας της αστυνομίας που μετέφερε τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης:

Οι υπερασπιστικοί του ισχυρισμοί, τους οποίους εξέθεσε στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, αλλά και οι απαντήσεις που έδωσε επί σχεδόν τέσσερις ώρες ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας, δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο ηθοποιός πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 14:30, ενώ προηγουμένως είχε απορριφθεί το αίτημά του για ακύρωση της προδικασίας. Μετά το πέρας της απολογίας του, στην Ευελπίδων έφτασαν η πρώην υφυπουργός Παιδείας Ελένη Κούρκουλα -στενή φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη- και ο πρώην σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, καθώς και ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Λιγνάδης, οι οποίοι κατέθεσαν ως μάρτυρες.

Δύο από τους συνολικά πέντε μάρτυρες που είχε προτείνει η υπεράσπιση Λιγνάδη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ιωάννης Παναγόπουλος, αλλά και ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος, δήλωσαν πως δεν έχουν καμία γνώση για την ουσία της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας ότι ουδέποτε ζητήθηκε η συγκατάθεσή τους για να κληθούν να καταθέσουν.

Χθες το μεσημέρι, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε την ένσταση περί απόλυτης ακυρότητας της προδικασίας και άναψε το «πράσινο φως» να προχωρήσει η διαδικασία λήψης απολογίας από τον κατηγορούμενο.

Ο σκηνοθέτης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και έκανε λόγο για ψευδείς, κατασκευασμένες μηνύσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS