Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Καβάλα: Ξέσπασε η μητέρα της Άννας - Ανατρίχιασε ο ιατροδικαστής

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Καβάλα: Ξέσπασε η μητέρα της Άννας - Ανατρίχιασε ο ιατροδικαστής

Συγκλονιστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το ανατριχιαστικό έγκλημα στη Καβάλα.

Η μητέρα και ο δικηγόρος της δολοφονημένης 31χρονης Άννας, αποκάλυψαν ότι η άτυχη κοπέλα φέρεται πως είχε ενισχύσει με μεγάλα χρηματικά ποσά τον 56χρονο κτηνοτρόφο.

Ο δικηγόρος της 31χρονης, μιλώντας χθες στον Alpha, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η άτυχη γυναίκα είχε δώσει στον πρώην σύντροφό της για την επιχείρησή του το ποσό των 5.000 ευρώ και στη συνέχεια και την ενίσχυση που είχε λάβει από το κράτος λόγω κορωνοϊού, ύψους 2.000 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Αποστολίδης, η άτυχη Άννα είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, καθώς με τη διαμονή της στο χωριό είχαν μειωθεί αρκετά οι δουλειές που αναλάμβανε ως γραφίστρια, αλλά και εξαιτίας των χρημάτων που έδινε στον κτηνοτρόφο.

Μιλώντας χθες στον Alpha, η μητέρα της Άννας, που πενθεί για κόρη και εγγόνι, είπε: «Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο. Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε».

Όπως μετέδωσε ο Alpha, πριν από τρεις μήνες η μητέρα της Άννας διαπίστωσε πως η κόρη της δεν είχε άλλα χρήματα καθώς όλες οι οικονομίες της είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Συγκεκριμένα του είχε δανείσει 15.000 ευρώ!

Ωστόσο, δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε. Απόδειξη, σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

Ιατροδικαστική έκθεση

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο και δεν έγινε εν βρασμό ψυχής. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια που δουλεύω», είπε, μεταξύ άλλων, ο ιατροδικαστής Καβάλας Νίκος Κιφινίδης, μιλώντας στο Mega.

Όπως αποκάλυψε, το μωρό και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. «Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα. Αυτά προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφινίδης.

Ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος, όταν ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, σκοτώνοντας το ίδιο του το παιδί και τη σύντροφο που ζήλευε παθολογικα προσπάθησε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή του. Τη χαριστική βόλη έδωσε βάζοντας την κάνη του όπλου στο στόμα του τραβώντας την σκανδάλη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Αν και ο δικηγόρος του θύματος περιέγραψε στο iefimerida έναν αδιάφορο άνθρωπο ως προς την νεαρή και το μωρό τους, την ζήλευε παθολογικά και δεν ήθελε να φύγει από το χωριό. Αυτός ενδεχομένως είναι και ο λόγος που σκότωσε την νεαρή που θεωρούσε κτήμα του.

Η 31χρονη Αννα σκόπευε να μεταβεί στη Γερμανία για κάτι διαδικαστικά θέματα μετά το θάνατο του πατέρα της αλλά θα επέστρεφε στο χωριό. Εκείνος όμως θεώρησε ότι θα φύγει για πάντα και χθες της έστησε παγίδα.

Στη Γερμανία θα ταφεί η 31χρονη

Οι σοροί της 31χρονης κοπέλας και του μωρού, θα μεταφερθούν στην Γερμανία για να κηδευτούν. Μόνο οι στενοί συγγενείς, χωρίς καν τον πατέρα του, κηδεύτηκε ο 56χρονος δολοφόνος κτηνοτρόφος που σκότωσε την σύντροφό του και το μόλις ενός έτους μωρό τους σε χωριό της Καβάλας με τη μικρή κοινωνία της Λεκάνης Καβάλας να παραμένει σοκαρισμένη από το στυγερό έγκλημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS