«Σκότωσα τον γιο μου»: Σοκ με τον 76χρονο που τράβηξε όπλο στο Κορωπί και σκότωσε τον 48χρονο γιο του

«Σκότωσα τον γιο μου»: Σοκ με τον 76χρονο που τράβηξε όπλο στο Κορωπί και σκότωσε τον 48χρονο γιο του

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 76χρονος που σκότωσε 48χρονο γιο του στο Κορωπί.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί, όταν ένας 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα μετά από προστριβή που είχαν στο ξυλουργείο που διατηρεί η οικογένεια, όπως αναφέρει το Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος το τελευταίο διάστημα λογομαχούσαν συχνά εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε το θύμα. Σύμφωνα με το συγγενικό τους περιβάλλον, υπήρχαν οικονομικές διαφορές, με την μεταξύ τους συμβίωση να είχε γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Η ένταση στον τελευταίο καβγά αυξήθηκε επικίνδυνα, με τον πατέρα να παίρνει το όπλο και να τραβά την σκανδάλη, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 48χρονο γιο του και μπροστά στα μάτια του αδερφού του. Ο 76χρονος συνελήφθη αφού τηλεφώνησε στην αστυνομία και να είπε «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου». Φέρεται μάλιστα να ήταν σε κατάσταση σοκ από την πράξη του. Εις βάρος του αναμένεται να ασκηθεί δίωξη και να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Γειτόνισσα της οικογένειας ανέφερε πως ο φερόμενος δράστης είχε και προβλήματα καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό στο παρελθόν. Σύμφωνα με το Mega ο 48χρονος ήταν άνεργος, ενώ είχε δημιουργήσει προβλήματα στη ψυχολογία του και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Έγκλημα στο Κορωπί: Τι λέει συγγενής της οικογένειας

Για το έγκλημα στο Κορωπί μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», συγγενής της οικογένειας.

Ο ξάδερφος του θύτη και θείος του θύματος, είπε ότι τόσο ο παιδοκτόνος όσο και ο αδικοχαμένος γιός του, ήταν από τα καλύτερα παιδιά και γενικά η οικογένεια τους ήταν από τις καλύτερες στην περιοχή.

Σε ότι αφορά τις συνθήκες της δολοφονίας είπε ότι ο γιος είχε έρθει πολύ αργά στο σπίτι που έμενε μαζί με τον πατέρα του, πιθανότατα από κάποια διασκέδαση και απέδωσε την τραγωδία στην κακιά στιγμή, αρνούμενος ότι υπήρχαν έντονα προβλήματα αλκοολισμού στο θύμα που δημιουργούσαν συνεχείς αιτίες προστριβής με τον πατέρα του όπως ακούστηκε χθες.

Συμπλήρωσε δε πως ο παιδοκτόνος είχε βγει πρόσφατα από νοσοκομείο όπου είχε παραμείνει επί 35 ημέρες στην εντατική και κυκλοφορούσε με την βοήθεια ενός πι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ