Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάρτα μνήμης της κάμερας που αφαίρεσε ο Μπάμπης [Βίντεο]

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάρτα μνήμης της κάμερας που αφαίρεσε ο Μπάμπης [Βίντεο]

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το star, ο πραγματογνώμονας από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, ο οποίος έχει υπογράψει τη σχετική έκθεση, κατέθεσε για το «έξυπνο» ρολόι, που η Καρολάιν φορούσε, και για τα τελευταία 17 βήματα, που αυτό δείχνει ότι έκανε η άτυχη 20χρονη, πριν της αφαιρέσει τη ζωή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση είχε δείξει ότι από τις 03.51.48 ως 03.51.53 το smartwatch της Καρολάιν δείχνει 17 βήματα και την ίδια να έχει 60 σφυγμούς.

«Μπορεί τα βήματα αυτά να προέρχονται και από την περιστροφή του καρπού. Το ρολόι “γράφει” και την κίνηση του ρολογιού», κατέθεσε.

Εξέτασε την κάμερα και το ρούτερ

Ο ίδιος εξέτασε και την κάμερα, αλλά και το ρούτερ, για τα οποία υπέβαλε ξεχωριστή έκθεση.

«Κάρτα μνήμης στην κάμερα δεν υπήρχε. Ζητήσαμε τα αρχεία καταγραφής του σέρβερ για να πάρουμε απαντήσεις από την εταιρεία», είπε ο πραγματογνώμονας.

Η κάμερα δείχνει να είναι στο ρεύμα στις 01:19:22, λίγες ώρες πριν τον θάνατο της Καρολάιν, όταν φαίνεται πως κάποιος, ο οποίος έχει εγκαταστήσει την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό του και έχει τους κωδικούς πρόσβασης, βλέπει την εικόνα που μεταδίδει και μπορεί να την αποθηκεύσει στη μνήμη του κινητού του.

Ωστόσο, στις 00:26 της μοιραίας νύχτας έγινε η τελευταία εγγραφή στην κάρτα μνήμης.

Ρωτήθηκε η εταιρεία για το εάν η ένδειξη υποδηλώνει αφαίρεση της κάρτας μνήμης. Η απάντηση, που έλαβαν, είναι ότι η ένδειξη σημαίνει ότι ελέγχεται αν υπάρχει κάρτα μνήμης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν υπάρχει ακριβής απάντηση για τον χρόνο αποσύνδεσης κάμερας.

Με βάση τις απαντήσεις από την κινεζική εταιρεία, φάνηκε ότι είχε γίνει έλεγχος της κάρτας μνήμης στις 00:26:58.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS