Έγκλημα στη Δάφνη: «Η αστυνομία άκουγε από το τηλέφωνο τον τσακωμό στο διπλανό σπίτι»

Έγκλημα στη Δάφνη: «Η αστυνομία άκουγε από το τηλέφωνο τον τσακωμό στο διπλανό σπίτι»

Πολύ συχνούς τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι και ένταση την τελευταία διετία, περιγράφει η γειτόνισσα της 31χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στην περιοχή της Δάφνης, της οποίας η καταγγελία στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία αγνοήθηκε.

Η Σύλβια Μουρούτη μίλησε στο OPEN και περιέγραψε τα επεισόδια ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ αναφέρθηκε και στην ημέρα που κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια μέσω των social media, οι αστυνομικοί, αν και έφτασαν στο σημείο μετά την καταγγελία της, αγνόησαν το περιστατικό και έφυγαν χωρίς να επιχειρήσουν να ανέβουν στο σπίτι.

 

«Πρακτικά υπήρχαν πάρα πολλοί τσακωμοί. Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι τα δύο τελευταία έτη. Άκουσα πολύ θόρυβο, πολύ ξύλο και επειδή την άκουσα να ζητάει βοήθεια κάλεσα την Άμεση Δράση. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι το περιπολικό θα έρθει σε 25 λεπτά. Ωστόσο επειδή η ένταση του τσακωμού ήταν μεγάλη, ζήτησα από την τηλεφωνήτρια να ακούσει από το δικό μου τηλέφωνο τι γινόταν στο διπλανό σπίτι. Απευθείας μου είπαν να δώσω τα στοιχεία και ότι έρχονται άμεσα», είπε η Σύλβια Μουρούτη.

Μέσα στα επόμενα λεπτά οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο έφυγαν χωρίς να επέμβουν. «Οι αστυνομικοί άνοιξαν τα παράθυρο και έφυγαν. Βγήκα στο μπαλκόνι και περίμενα μήπως χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο να τους ανοίξω. Στην αρχή πίστεψα ότι θα έκαναν μια γύρα στην περιοχή γιατί ενοχλούσε το αυτοκίνητο. Διαψεύστηκα, δυστυχώς όμως. Αυτοί έφυγαν χωρίς να ανέβουν στο σπίτι», τόνισε η γειτόνισσα της άτυχης 31χρονης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής Νίκος Ρήγας, ανέφερε πως η σχετική έρευνα θα αποδείξει αν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί άσκησαν επιμελώς ή αμελώς τα καθήκοντά τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS