Έγκλημα στη Μεσαρά: Απολογείται ο Ρουμάνος που σκότωσε τον 39χρονο - Τι ισχυρίζεται

Έγκλημα στη Μεσαρά: Απολογείται ο Ρουμάνος που σκότωσε τον 39χρονο - Τι ισχυρίζεται

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ο 27χρονος Ρουμάνος που ομολόγησε πως σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στο Πετροκεφάλι Ηρακλείου. Ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση.

Ο 27χρονος καθ ομολογίαν δράστης μαζί με ένα ομοεθνή του (εκείνον που του προμήθευσε τη καραμπίνα) οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια Ηρακλείου κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

Έξω από δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος οι οποίοι και επιτέθηκαν στο δράστη ενώ η μητέρα του 39χρονου δεν άντεξε και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

9χρονουΤι όπλισε το χέρι του δράστη

Ο 27χρονος Ρουμάνος ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι το θύμα του χρωστούσε χρήματα ενώ άφησε αιχμές και σωματική κακοποίηση.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή τα λεγόμενα του καθώς αρχικά είχε προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών αναφορικά με την ταυτότητα του δολοφόνου. Ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά το φονικό κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης της επίθεσης τον πυροβόλησε δύο φορές χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον 39χρονο τον οποίο και πυροβόλησε τέσσερις φορές. Μάλιστα έστρεψε τις έρευνες σε συγκεκριμένο επιχειρηματία της περιοχής με τον οποίο ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε οικονομικές διαφορές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS