Έγκλημα στην Άρτα: Έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη ο 29χρονος

Έγκλημα στην Άρτα: Έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη ο 29χρονος

Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε και τη γυναίκα του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτηζήτησε και έλαβε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας, ενώ πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ειδικότερα, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και του απέδωσε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε και τη γυναίκα του.

Ο τύπος του όπλου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί καθώς το πέταξε κάπου στο βουνό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δραστης υποστηρίζει οτι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και πως δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγό του, με την οποία πήραν συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες μέρες.

Ο 29χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρισκόταν στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας.

«Ήταν η κακιά στιγμή»

Μέσω του δικηγόρου του, ο 29χρονος εμφανίζεται μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή», δήλωσε ο συνήγορός του, Ιωάννης Νεραντζάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ο 29χρονος αφαίρεσε τη ζωή του ηλικιωμένου άνδρα, ο δικηγόρος απάντησε: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν».

Αναφορικά με το αν ο 29χρονος πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του, που ήταν στο σπίτι του πατέρα της, ο κ. Νεραντζάς είπε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε καμία πρόθεση να της κάνει κακό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS