Έγκλημα στον Πειραιά: Την πυροβόλησε στο κεφάλι και μετά έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη

Έγκλημα στον Πειραιά: Την πυροβόλησε στο κεφάλι και μετά έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη

Ακόμα μία γυναικοκτονία καταγράφηκε στη χώρα μας σήμερα, Σάββατο, στον Πειραιά

Το νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βάμβα 18, στον Πειραιά, όταν ένας 25χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε τη 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής.

Έπειτα από καβγά μεταξύ τους, ο 25χρονος πήρε το όπλο, πυροβόλησε τη σύντροφό του στο κεφάλι και τη σκότωσε, ενώ εκείνη καθόταν στον καναπέ Έπειτα, πήγε στην αστυνομία, στο Α.Τ. της περιοχής, για να παραδοθεί, λέγοντας ότι σκότωσε τη 19χρονη στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε κρύψει το όπλο στην κατάψυξη. Οι αστυνομικοί, φτάνοντας στο σημείο, είδαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας μέσα σε λίμνη αίματος.

Πώς έγινε η γυναικοκτονία στον Πειραιά

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, αφού ο 25χρονος και η 19χρονη γύρισαν στο σπίτι από τις δουλειές τους, άρχισαν να τσακώνονται. Ο δράστης φέρεται να ζήλευε παράφορα τη σύντροφό του και αυτή τη φορά ο καβγάς οδήγησε στον θάνατό της, αφού εκείνος πήρε το όπλο, ένα πιστόλι που είχε εδώ και έναν χρόνο στην κατοχή του και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο δράστης φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, κοκαΐνης συγκεκριμένα, όταν σκότωσε τη 19χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος T. W. δούλευε σε μπαρ στην Τρούμπα και το θύμα, η B.K. σε νυχτερινό κλαμπ στην Καλλιθέα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS