Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου - «Είμαι μάνα, έχασα τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή», είπε στην ανακρίτρια

Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου - «Είμαι μάνα, έχασα τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή», είπε στην ανακρίτρια

Αθώα σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε στην απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Κατά πληροφορίες, η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε σε όλη την πορεία της ασθένειας της Τζωρτζίνας και υποστήριξε μεταξύ άλλων «είμαι μάνα, έχασα τρία παιδιά και βρίσκομαι ένα βήμα πριν την φυλακή…».

Η κατηγορούμενη επιχείρησε με την απολογία της να αντικρούσει όσα της καταλογίζουν οι δικαστικές αρχές και απάντησε στα πολλά ερωτήματα που της τέθηκαν από την ανακρίτρια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι την προηγούμενη ημέρα αυτό που αυτό που είπε στους γιατρούς πως «ακόμα δεν έχετε δει τίποτα…», ήταν ένα «καμπανάκι» καθώς η Τζωρτζίνα συνήθιζε να παρουσιάζει πρώτα μικρότερα περιστατικά ταχυκαρδίας και στη συνέχεια ένα μεγάλο βραδυκαρδίας.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις που έκανε για τις κάμερες αυτό σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι αυτό έγινε καθώς είχε σημειωθεί ληστεία στο νοσοκομείο και ανησυχούσε.

Σχετικά με το αίτημα για μονόκλινο δωμάτιο φέρεται να ισχυρίζεται ότι έτσι κι αλλιώς λόγω της κατάστασης της Τζωρτζίνας θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο.

Επιχειρώντας, δε, να δικαιολογήσει την ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη στάση της όλο αυτό τον καιρό, η κατηγορουμένη είπε κατά τις πληροφορίες στην ανακρίτρια: «Ήδη είχα χάσει δύο παιδιά...».

Όσον αφορά τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας φέρεται να επικαλέστηκε τις επίσημες ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους και πως για τη Μαλένα είχαν υποβάλει μήνυση με τον εν διαστάσει σύζυγος της. «Εάν υπήρχε εγκληματική ενέργεια θα κατέθετα μήνυση;» φέρεται να αναρωτήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ρωτήθηκε και να απάντησε για όλη τη διαδρομή της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς ωστόσο κατά πληροφορίες να αφήσει αιχμές σε βάρος του, για τις υποθέσεις των θανάτων των τριών παιδιών τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ