Εισαγγελική παρέμβαση για τις εικόνες ντροπής με τη γυμνή 70χρονη στον Ωρωπό

Εισαγγελική παρέμβαση για τις εικόνες ντροπής με τη γυμνή 70χρονη στον Ωρωπό

Τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος για το πρωτοφανές περιστατικό με το πλήρωμα δημοτικού ασθενοφόρου στον Ωρωπό να έχει ξεγυμνώσει και να πλένει με λάστιχο μία ηλικιωμένη γυναίκα στην πιλοτή του σπιτιού της.

Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.Το ερευνώμενο αδίκημα αποφασίστηκε να είναι η σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμου ατόμου.

Η εικόνα που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και πολλές αντιδράσεις. Ηδη για το θέμα τοποθετήθηκε τόσο ο υπουργός Υγείας όσο και ο δήμαρχος Ωροπού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, «το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας» ωστόσο, «ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου».

«Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πλεύρης: Αθλιο περιστατικό στον Ωρωπό, οι συγκεκριμένοι δεν εργάζονται ούτε στο ΕΚΑΒ

Σε ανάρτησή του στο Twitter αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Θάνος Πλεύρης κάνει λόγο για άθλιο περιστατικό και σημειώνει πως οι υπάλληλοι «δεν εργάζονται ούτε στο ΕΚΑΒ, ούτε συνολικά στο Υγείας».

Πιο αναλυτικά, ο Θάνος Πλεύρης έγραψε: «Το άθλιο περιστατικό στον Ωρωπό δεν έχει σχέση με εργαζόμενους στο υπουργείο Υγείας, όπως λανθασμένα διακινούν κάποιοι. Οι συγκεκριμένοι δεν εργάζονται ούτε στο ΕΚΑΒ, ούτε συνολικά στο Υγείας. Οι διασώστες μας σώζουν καθημερινά συνανθρώπους μας και δεν έχουν σχέση με απάνθρωπες συμπεριφορές».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ