Εισήγηση Στυλιανίδη για μερική ή ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό

Εισήγηση Στυλιανίδη για μερική ή ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό

Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία - Όλα τα σενάρια


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα επικίνδυνα φαινόμενα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μπάλλος στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Αυτή την ώρα, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιείται σύσκεψη, με αντικείμενο την διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη μετέχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργόςΚλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, o αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Πρπστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, έχει εισηγηθεί τη μερική ή ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS