Εξαφάνιση Θύμιου: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις - «Τον είδαν στον ΗΣΑΠ Πειραιά»

Εξαφάνιση Θύμιου: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις - «Τον είδαν στον ΗΣΑΠ Πειραιά»

Αγωνιά το πανελλήνιο για τον Θύμιο Μπουγά από τον Πύργο, ο οποίος αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, από τις 4 Μαΐου.


Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του καθώς εξαφανίστηκε μετά την επίθεση με βεγγαλικά που δέχθηκε, ο Γεράσιμος Κουρούκλης, πρόεδρος και διοικητής Silver Alert, ανέφερε στο Mega το πρωί του Σαββάτου ότι ο Θύμιος εθεάθη, τελευταία φορά, στον ΗΣΑΠ του Πειραιά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν προχθές Πέμπτη, το βράδυ στον ΗΣΑΠ. Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, σπεύσαμε όλοι μαζί γύρω από τον ΗΣΑΠ Πειραιώς, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον βρούμε. Περίπου 80 εθελοντές μαζευτήκαμε στην περιοχή για να βρούμε τον Θύμιο».

«Ο Θύμιος είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος, αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Μην ξεχνάμε ότι δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Θεωρεί ότι καταζητείται επειδή κάποια καλόπαιδα, αυτοί που του έκαναν το bullying, είναι οι ίδιοι που πήγαν στην αστυνομία και τον κατήγγειλαν. Για κάποιους ήταν ανεπιθύμητος στην περιοχή εκείνη», ανέφερε στη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, δήμαρχος Πύργου καταδίκασε το περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του Θύμιου και ανέφερε πως εάν εντοπιστεί σώος, ο δήμος θα είναι στο πλάι του.

«Όλος ο κόσμος ανησυχεί πλέον γιατί ήρθε στην επιφάνεια μία θλιβερή ιστορία μετά από αυτή την αποτρόπαιη συμπεριφορά ελάχιστων κατοίκων της περιοχής. Απερίφραστα καταδικάζουμε το φαινόμενο. Αυτός ο εκφοβισμός τροφοδοτείται περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο, δεν είναι εύκολο να παρέμβεις αμέσως. Τον βοηθούσαν και του είχαν προσφέρει και δουλειά οι κάτοικοι της περιοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο κ. Αντωνακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ήταν όμως ένας άνθρωπος που είχε αποτραβηχτεί και ζούσε έξω από το σπίτι μόνο κάποιες ώρες της νύχτας. Τα προβλήματά του σίγουρα τον είχαν επηρεάσει στην ψυχολογική του ακεραιότητα. Ο Δήμος στηρίζει όσους έχουν ανάγκη και μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ τους βοηθάει να βρουν μία δουλειά. Το πρώτο είναι να βρούμε τον άνθρωπο και να δούμε αν είναι καλά και το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να μένουμε θεατές σ’ αυτή την ιστορία που λέγεται bullying».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS