Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από έκρηξη υγραερίου σε ιχθυοτροφείο

Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από έκρηξη υγραερίου σε ιχθυοτροφείο

Ένας από τους δύο νεκρούς αλλοδαπός - Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη από μπουκάλα προπανίου, στο συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα είχε τραγικό απολογισμό.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί και δύο τραυματίες, με το ένα άτομο να έχει χτυπηθεί σοβαρά και να στήνεται μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά του, σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση. Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη στην Πρέβεζα διερευνώνται με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και οι γιατροί χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες για τον έναν.

Ο δεύτερος έχει τραύματα στο αυτί του, τα οποία ευτυχώς δεν εμπνέουν ανησυχία για τη ζωή του. Οι έρευνες στο συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να τραβούν φωτογραφίες και να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που διασώθηκαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS