Εκτός αγοράς τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ – Ποια η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ

Εκτός αγοράς τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ – Ποια η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ

Τα παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ» που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις αποσύρονται από την αγορά. Πρόκειται για αθλητικά παπούτσια σνίκερς, διά χειρός 17χρονου Ροδίτη επιχειρηματία, που έφεραν το σύνθημα «Λεφτά υπάρχουν» ενώ στην ετικέτα είχαν την επωνυμία ΜΠΑΣΟΚ, τον πράσινο ήλιο καθώς και λογότυπο του κόμματος του ΠΑΣΟΚ.

Το κόστος τους ξεπερνούσε τα 200 ευρώ και από την πρώτη ώρα της παρουσίασής τους είχαν μεγάλη ζήτηση. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στις 3 του Σεπτέμβρη, 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Αντίδραση απ’ το ΚΙΝΑΛ

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος protothema.gr, ο γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και ο δικηγόρος, Δημήτρης Μάντζος επικοινώνησαν με τον επιχειρηματία και ζήτησαν να αποσυρθεί το προϊόν, καθώς απαγορεύεται η εμπορική χρήση του ονόματος και σήματος του κόμματος αφού παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία (αρ. 66Ε του ν.2121/1993).

Ο δημιουργός και παραγωγός των αθλητικών παπουτσιών, συμφώνησε στην απόσυρση του προϊόντος από την παραγωγή και την προώθηση. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο παππούς του ψήφιζε ΠΑΣΟΚ γι’ αυτό και έχει μια ιδιαίτερα συναισθηματική σχέση και νοσταλγία με το κόμμα.

YN 2021 09 08 08.18.26

 

YN 2021 09 08 08.18.35

 

YN 2021 09 08 08.18.42

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ