Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Πού θα βρέχει την υπόλοιπη μέρα

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Πού θα βρέχει την υπόλοιπη μέρα

Στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού προχώρησε η ΕΜΥ, το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα νοτιοανατολικά, περιορίζονται στα Δωδεκάνησα έως αργά το απόγευμα.

Η πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ

Υπενθυμίζεται ότι η πρόγνωση της ΕΜΥ ανέφερε ότι σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες σταδιακά από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι νωρίς το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ και στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα σε δυτικούς με σταδιακή εξασθένιση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα κυμανθεί από 02 έως 12 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 06 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ