Ένας χρόνος από το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη - Στο Γαλατά Χανίων το ετήσιο μνημόσυνο - Τι εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν

Ένας χρόνος από το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη - Στο Γαλατά Χανίων το ετήσιο μνημόσυνο - Τι εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου από τον χαμό του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη και η οικογένειά του έχει ήδη ορίσει το πώς, το πού και το πότε θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο.


Αυτό θα γίνει στον Γαλατά, στα Χανιά, τόπο καταγωγής του μεγάλου Έλληνα όπου και τάφηκε πριν από έναν χρόνο.

Το ετήσιο μνημόσυνο θα γίνει στις 11 το πρωί της Παρασκευής στο κοιμητήριο Γαλατά Χανίων. «Θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση λουλουδιών στο μνήμα»

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο όπου θα τραγουδήσουν 18 τραγούδια του γνωστοί ηθοποιοί. Το Ίδρυμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ θα πραγματοποιήσει μουσική παράσταση με τον τίτλο «ΘΥΜΗΣΕΣ!! 18 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος. Τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Άννα Φόνσου και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Παράλληλα και όπως είχε δημοσιευτεί στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 27/8, το ΚΚΕ, δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη. Ο Περισσός σήμερα θα διοργανώσει συναυλία, και μάλιστα στις φυλακές Ωρωπού, όπου «φιλοξενήθηκε» ο Θεοδωράκης. Στην καλλιτεχνική εκδήλωση θα πάρουν μέρος η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Βιολέτα Ικαρη, ο Δημήτρης Κανέλλος κ.ά

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ