Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης στη δίκη με τη Σοφία Παυλίδου -Η ποινή που του επιβλήθηκε

Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης στη δίκη με τη Σοφία Παυλίδου -Η ποινή που του επιβλήθηκε

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν ξανά η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης για την εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με την επίθεση του τελευταίου εις βάρος της ηθοποιού στο θέατρο το 2018.

Η αντιδικία αφορά περιστατικά που συνέβησαν το 2018 στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει-Πετάει», όπου πρωταγωνιστούσαν τόσο ο Μάνος Παπαγιάννης όσο και η Σοφία Παυλίδου.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν αλληλομηνυθεί: η Σοφία Παυλίδου κατηγορώντας τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό και κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη και ο Μάνος Παπαγιάννης μηνύοντας τη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Δίκη Μάνου Παπαγιάννη για την επίθεση στη Σοφία Παυλίδου -Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Η αντιδικία τους έφθασε στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή και κατέθεσε έφεση.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος και ένας τεχνικός της παράστασης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS