Ενοπλος επιχείρησε να μπει στα Εγκληματολογικά εργαστήρια -«Μπέρδεψα τα κτίρια» είπε, τι λέει η ΕΛΑΣ

Ενοπλος επιχείρησε να μπει στα Εγκληματολογικά εργαστήρια -«Μπέρδεψα τα κτίρια» είπε, τι λέει η ΕΛΑΣ

Συναγερμός σήμανε στα Εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ το μεσημέρι της Τρίτης (20/9), όταν ένας άνδρας 40 ετών προσπάθησε να εισέλθει στο κτίριο έχοντας πάνω του ένα όπλο.

Ο άνδρας, λίγο πριν από τις 13:30, εμφανίστηκε στην πύλη της Διεύθυνσης, στη συμβολή της οδού Αντιγόνης με τη λεωφόρο Αθηνών και είπε ότι είχε ένα ραντεβού.

Μόλις πέρασε, όμως, από τον ανιχνευτή όπλων διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του ένα πιστόλι. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια διαπίστωσαν, μετά από έλεγχο που διενήργησαν, ότι είχε άδεια οπλοφορίας.

Είχε ραντεβού σε διπλανή εταιρεία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν 40χρονο επιχειρηματία, ο οποίος αρχικά είπε πως ήθελε να μπει σε διπλανή εταιρεία και ότι έκανε λάθος το κτίριο. Ωστόσο μόλις έφτασε στο σημείο πέρασε κάτω από την μπάρα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών με αποτέλεσμα να προκληθεί η αναστάτωση.

Παράλληλα, σύμφωνα αστυνομικές πηγές αυτό που ανησύχησε τους αστυνομικούς -πέραν του όπλου- ήταν ότι ο 40χρονος είχε περίεργη συμπεριφορά, δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις των φρουρών, ενώ η ίδια συμπεριφορά συνεχίστηκε ακόμα και όταν τον ενημέρωσαν ότι το κτίριο που εισήλθε ήταν τα Εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, καθώς αρχικά είπε πως έκανε λάθος κτίριο, ενώ στη συνέχεια είπε πως είχε ραντεβού στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθούν οι προθέσεις του 40χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS