Ενταση στη δίκη για τη δολοφονία Καμπανού -Βαριές εκφράσεις Κούγια-Ταουξή

Ενταση στη δίκη για τη δολοφονία Καμπανού -Βαριές εκφράσεις Κούγια-Ταουξή

Στιγμές έντασης σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στη δίκη της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένταση σημειώθηκε μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, όταν με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ζήτησε να λάβει τον λόγο ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 12ου κατηγορούμενου Βασίλης Ταουξής, προκειμένου να κάνει δήλωση, σχολιάζοντας χθεσινή τοποθέτηση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Αλέξη Κούγια, ο οποίος με αφορμή τη δίκη έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κούγιας απάντησε σε υψηλούς τόνους και ακολούθησαν λεκτικοί διαξιφισμοί με εκατέρωθεν βαριές εκφράσεις. Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, η εξέτασή του οποίου είναι σε εξέλιξη.

Πατέρας Αλκη Καμπανού: Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπορούσα από το μνήμα του Άλκη

Εντωμεταξύ, νωρίτερα, ο πατέρας του Αλκη Καμπανού, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ανέβαινε και σήμερα τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η δίκη είπε ότι «Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπορούσα από το μνήμα του Άλκη».

Χθες, μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου, οι 12 κατηγορούμενοι κλήθηκαν να τοποθετηθούν. Και οι 12 παρότι παραδέχτηκαν ότι ήταν παρόντες στο συμβάν αρνήθηκαν ότι χτύπησαν τον Άλκη Καμπανό. Τέσσερις εξ αυτών δε, ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο Αλέξης Κούγιας, υπέβαλε προφορικά μήνυση σε βάρος των 12 κατηγορουμένων ζητώντας την επέκταση των κατηγοριών και για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης κατοχής όπλων.

Και χθες οι 12 κατηγορούμενοι αποδοκιμάστηκαν έντονα τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αποχώρησή τους από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από πλήθος που συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια, ενώ υπήρξαν και επεισόδια στο δρόμο μπροστά από τα δικαστήρια και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΛΑΣ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ